Міська влада пакистанської столиці: Позбавтесь від християн, щоб очистити Ісламабад
  • Срд, 16/12/2015 - 12:22

Нещодавно «Управління капітального розвитку» міста Ісламабад, членами якого є мер пакистанської столиці й члени мерії, виступило з доповіддю, у якій закликало очистити Ісламабад від християн. Ця доповідь викликала навіть у самому Пакистані гострий спротив. Повідомляє агенція «Fides».

«Управління капітального розвитку» прагне знести квартали міської бідноти, де більшість населення становлять християни. Оскільки таке питання в Пакистані не може бути вирішене без вердикту Верховного суду країни, то «Управління капітального розвитку» приготувало для його суддів спеціальну доповідь. У цій доповіді детально аналізуються жахливі умови в кварталах бідноти – відсутність необхідної комунальної інфраструктури, але й велика антисанітарія.

Проте, висновок доповіді не стосується цих нелюдських умов, а віросповідної приналежності мешканців міських трущоб. «Управління капітального розвитку» висловив занепокоєння, що християни можуть стати більшістю в Ісламабаді і тому вимагає від Верховного суду дозволити очистити пакистанську столицю від християн.