Митрополит Ігор благословив початок нового навчального року у Львівській Духовній Семінарії
  • Срд, 12/10/2016 - 19:25

8 жовтня 2016 року з нагоди початку нового навчального року у Львівській Духовній семінарії Святого Духа, Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, поставив у піддияконське служіння братів VI курсу, звершив Божественну Літургію та благословив облечини семінаристів II курсу.

Стало доброю традицією, що до стін семінарії на початок нового навчального року приїздить Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, який не тільки відкриває та благословляє новий навчальний рік, але і звертається з духовним словом до братів. Передувала святкуванням урочиста Вечірня з Литією, перед якою відбулися піддияконські свячення для братів VI курсу з Львівської Архиєпархії. У саме ж свято переставлення святого апостола і євангелиста Йоана Богослова владика Ігор благословив підрясники для братів II курсу та очолив Архиєрейську Божественну Літургію.

Владика звернувся до братів з духовним словом, а саме роздумами щодо постаті апостола Йоана та його місце в історії спасіння.

Опісля Літургії владика подякував за спільну молитву та побажав сил і наснаги. Зі своєї сторони, отець-ректор Ігор подякував за візит та турботу про семінарію. На завершення брати зробили спільну світлину з усіма священиками. Відтак святкування перенеслися до трапезної, де кожний мав нагоду підкріпитися смачними стравами та поспілкуватися в теплій атмосфері.