Митрополит Ігор: «Сердечно вітаємо сестер із ювілеєм їхнього побуту та гідної діяльності в Україні»
  • Пон, 26/09/2016 - 18:35

Цими словами, Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський привітав Згромадження сестер милосердя св. Вінкентія де Поля із ювілеєм 90-річчя із дня заснування в Україні.
                                                                                                      
«Радіємо тим, що маємо добрих та чуйних сестер Милосердя, які послуговують у цій церкві, радо приймають нас, піклуються, щоб наша молитва й перебування в храмі були приємними, бажаними й глибоко духовними» – зазначив Митрополит під час своєї проповіді та наголосив: «У цей святковий день, усі зібрані на молитві в цій прекрасній церкві, сердечно вітаємо сестер із ювілеєм їхнього побуту та гідної діяльності в Україні, незважаючи на прикрі часи, які сестри здолали із честю. Хай Бог благословить їх рясними духовними дарами, рівновагою у випробовуваннях та добрим здоров’ям на багато років життя!»
 
Додамо, що 25 вересня 2016 року, Митрополит Ігор здійсни молитовні відвідини монашого Дому св. Йосифа (м. Львів, вул. Залізняка, 11) Згромадження сестер милосердя св. Вінкентія, де звершив Божественну Літургію, виголосив проповідь та з батьківською турботою і ласкою привітав монашу спільноту із ювілеєм від дня їхнього заснування. Важливо зазначити, що участь у молитві взяли вихованці Дитячого будинку сімейного типу, яким опікуються сестри милосердя св. Вінкентія у с. Деменки (Кобеляцький р-н, Полтавська обл.)