Молодь кличе своїх ровесників на Хресний хід (27.04 Львів)
  • Втр, 26/04/2016 - 10:59

В середу 27 квітня відбудеться молодіжний Хресний хід.

Захід організований в рамках підготовки до Світових днів молоді-2016, які цього року відбуватимуться у Кракові в кінці липня.

Хресний хід організований Згромадженням Салезіян УГКЦ, а окремі розважання та стації – молоддю з різних молодіжних осередків, які з жовтня 2015 року духовно готуються до Світових днів молоді та зустрічі з Папою Франциском.

«До молодіжної події світового масштабу у Кракові наша молодь готується щомісяця у храмі Покрову на Личакові. Ці зустрічі є перш за все моментами молитви, роздумів, молодіжного знайомства. Сьогодні молодь потребує зустрічатись із своїми ровесниками-однодумцями, які вірять в Бога, є християнами і хочуть ділитись цим досвідом – не боятись і не встидатись цього у сьогоднішньому розбурханому суспільстві» - о. Юрій Смакоус, СДБ, прес-секретар Салезіянської провінції УГКЦ.

«Є надзвичайно важливо, що Хресний хід зі всіма розважаннями організувала сама молодь. Це означає, що наша молодь є в Церкві живою і хоче молитись! Символом Ходу буде хрест, який виготовили студенти-столярі католицького професійно-технічного центру, яким опікуються Салезіяни у Львові» - о. Анатолій Гецянин, СДБ, відповідальний за підготовку і організацію СДМ-2016.

Хресний хід пройде за наступним маршрутом: Молодіжний центр св. Івана Боско → вул. Кривчицька Дорога → вул. Ніщинського → храм Покрову Пресвятої Богородиці.

Місце зустрічі: Молодіжний центр св. Івана Боско (вул. Кривчицька Дорога,19). 

Початок: 19:00.