Папа закликав молодь молитися на вервиці за мир
  • Пон, 15/04/2019 - 10:21

Свята Меса Страстей Господній, яку служив Святіший Отець, завершилася проказуванням молитви «Ангел Господній», перед яким він звернувся до присутніх з коротким словом.

«Дорогі юнаки й дівчата, заохочую вас засвоювати та впроваджувати у щоденне життя вказівки Апостольського напоумлення “ Christus vivit ”, плоду Синоду, що залучив також багатьох ваших ровесників, яке нещодавно побачило світ. В цьому тексті кожен з вас може знайти плодотворні спонуки для свого життя та зростання у вірі та служінні ближнім», – сказав Папа Франциск, промовляючи наприкінці Євхаристійного богослуження на площі Святого Петра у Ватикані в Пальмову неділю 14 квітня 2019 року, привітавши учасників Святої Меси та поширюючи це вітання на всіх юнаків і дівчат, які цього дня, згуртувавшись навколо своїх єпископів, святкували Всесвітній день молоді в усіх дієцезіях світу.

Далі Святіший Отець додав, що з нагоди цієї неділі він приготував для всіх, хто прийшов на площу, подарунок – вервиці, виготовлені з оливкового дерева християнами Святої Земля для всесвітньої зустрічі молоді в Панамі для цього дня. «Тож поновлюю свій заклик до молоді й до всіх молитися на вервиці за мир, особливо, за мир у Святій Землі та на Близькому Сході», – сказав Папа, запросивши проказати молитву «Ангел Господній», а після завершення Святої Меси проїхав панорамним автомобілем між секторами з паломниками.