Перший крок до впорядкування митрополичих садів
  • Чтв, 05/03/2015 - 20:20

21 лютого 2015 року БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ  разом з волонтерами навели лад на засмічених територіях собору Святого Юра та за його межами. Спільними зусиллями нам вдалося прибрати ті місця, де стояла черга до Нерукотворного образу Христа –  від брами собору Св. Юра до Головного управління Львівської залізниці, помити площу та сходи перед храмом та за його межами, очистити від сміття паркову зону за територією церкви.

На разі ставимо собі ще одну невідкладну ціль – прибрати  другу частину Митрополичих садів на Святоюрській горі, що не є власністю Української Греко-Католицької Церкви. Усі ми бачимо, у якому ця територія занедбаному стані й не можемо надалі залишатися байдужими. Пам’ятаймо, що за це теж доведеться відповідати перед Богом, Який створив цей світ для людей й не маємо права нехтувати цими дарами.

У п’ятницю, 6 березня, семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ почнуть прибирати другу частину Митрополичих садів.

А вже 21 березня 2015 року з благословення Митрополита і Архиєпископа Львівського владики Ігоря запрошуємо усіх бажаючих активно приєднатися й навести лад на Святоюрській горі для того, щоб місце, де жив і служив Богу та людям Митрополит Андрей Шептицький мало належний вигляд та було окрасою нашого міста.

Згодом більше детальної інформації про час та спосіб проведення толоки.