Пол Райан, "лідер за життя", обраний спікером Палати представників США
  • Нед, 01/11/2015 - 11:25

ВАШИНГТОН, округ Колумбія, 29 жовтня 2015 (LifeSiteNews) - Пол Райан був обраний 54-им спікером Палати представників США.

Конгрес проголосував 236 голосами за вінсконського політика девяти скликань. Його  найближчий суперник, демократ Ненсі Пелосі, отримав 184 голосів. Консервативна альтернатива, Деніел Уебстер з Флориди, отримав дев'ять голосів, і - можливо, найдивовижніше - генерал Колін Пауелл отримав один голос демократа з Теннессі Джима Купера.

Голова Американського Об'єднання за Життя доктор Йоест назвала республіканця Райана "лідером за-життя, який розуміє, що здоровий глузд законодавства про цінність життя є невід'ємною частиною роботи Конгресу."

Марджорі Данненфелсе, президент Сьюзен Б. Ентоні Списку (організації, яка бореться за зменшення кількості абортів в США), погодилася, що Пол Райан є одним з найкращих промоторів, яких ми маємо  в боротьбі за захист життя. Його чіткість, співчуття і турбота щодо цього питання добре послужать йому також у виконанні обовязків спікера .

Спікер Райан добре відомий своєю послідовною позицією у голосуваннях за життя. На його рахунку голосування на підтримку політики Мехіко, яка запобігає використанню грошей платників податків  США для оплати  абортів в інших країнах;  захист молодих дівчат шляхом заборони переміщувати їх  через лінії кордонів для здійснення абортів; заборона клонування людини; скасування закону, що став віхою анти-життя, відомого як ObamaCare; захист від абортів ненароджених дітей від 5-го місяця вагітності, коли вони відчувають біль і  є здатні вижити поза утробою; перенаправлення  податкових  доларів від провідного в країні  ланцюга абортів Плановане Батьківство  до справжнього, повноцінного комплексу послуг медичного закладу; і на підтримку заборони жахливих з  частковим народженням аборти, небезпечних для жінок і їх ненароджених дітей.

Спікер Палати призначає керівництво комітетів конгресу і встановлює порядок денний законодавства. Вибір Райаном  Девіда Хоппе як начальника штабу є першою  ознакою, що політика команди Райана прагне, як і він, захисту жінок і ненароджених дітей від жахів абортів, а також захисту прав совісті. ми раді  бачити спікера Райана оточеного захисниками життя.

Ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи з Спікером Райаном  і його командою для піднесення на безпрецедентний рівень про-життєвої діяльності, додала вона.