Сім'ї учасників АТО здійснили паломництво до Зарваниці
  • Пон, 16/05/2016 - 15:06

14-15 травня сім'ї учасників АТО разом із військовим капеланом о. Мироном Горбовим та волонтерами здійснили паломництво до чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької, що на Тернопільщині.

Під час прощі паломники молилися до чудотворної ікони Пресвятої Богородиці у парафіяльному храмі Пресвятої Трійці, пройшли молитовною Хресною дорогою, занурилися у купель Св. Анни. Ввечері наймолодші прочани взяли участь у майстер-класі з рукоділля, який організували для них волонтери.

У неділю паломники молилися у Соборі Зарваницької Матері Божої Архиєрейську Святу Літургію з нагоди Неділі жінок мироносиць, яку очолив Владика Василій, Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ.

Паломництво для учасників АТО та членів їхніх сімей організував Центр Військового Капеланства ЛА УГКЦ спільно із Громадською організацією "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих".

Від імені учасників та організаторів паломництва висловлюємо щиру подяку адміністрації Марійського духовного Центру с. Зарваниця за надання нічлігу для прочан.