Синкел у справах мирян Львівської архиєпархії молився разом із працівниками ЛОДТРК
  • Срд, 14/10/2015 - 20:30

Сьогодні, 14 жовтня 2015 року, з нагоди свята Покрову Пресвятої Богородиці Синкел у справах мирян Львівської архиєпархії – о. Павло Цвьок звершив Молебень до Богородиці та виголосив проповідь до працівників Львівської обласної державної телерадіокомпанії (ЛОДТРК).
 
У своєму слові о. Павло наголосив: «Сьогоднішнє свято Покрови є таким трепетним, по-особливому материнське. Кожен із нас мав або має маму, і оцей її вияв любові до дитини не можливо передати жодними словами. Це є щось надзвичайно інтимно, особливого, надзвичайно люблячого. Жодне слово, жоден поет найкращими словами не може це описати. Сьогодні є таке особливе свято любові Матері Божої до своїх дітей, – покрови, опіки, благовіння над своїми чадами, над своїми дітьми. Це свято є одне із трьох найбільших, яке ми святкуємо у літургійному році».
 
Додамо, що дана молитва є щорічною та здійснюється за прохання керівництва і працівників ЛОДТРК за участю священнослужителів Львівської архиєпархії біля фігури Покров Пресвятої Богородиці, який знаходиться біля будівлі Львівського телебачення (м. Львів, вул. Високий Замок, 4).