У Львові "замінували" семінарію УГКЦ
  • Пон, 02/11/2015 - 12:50

1 листопада о 17:15 год. невідома особа жіночої статі с мобільного телефону 067 1556939 на телефон “”101“ повідомила про замінування у м. Львові церкви напроти нижнього ринку “Шувар”  (вул. Хуторівка, Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

В приміщеннях та на прилеглих території церкви та прилеглих будівель духовної семінарії працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у кількості 43 осіб та 14 од. техніки.

Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.  

Працівниками Сихівського районного відділу ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВСУ у Львівській області разом       з кінологом проведено обстеження будівель та прилеглих територій. О 19:25 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування (попередньо встановлено власницю телефону – мешканка м. Львова).