У столиці України розмістили 35 просімейних білбордів
  • Втр, 17/05/2016 - 15:35

У Києві стартувала рекламна кампанія фестивалю «Всі разом - за сім'ю!», який відбудеться 4 червня на Поштовій площі.

У рамках кампанії в місті були розміщені 35 сітілайтів і білбордів, які анонсують фестиваль «Всі разом - за сім'ю». Як зазначили в русі, фестиваль стане заключним серед аналогічних заходів по всій Україні і буде «найбільш феєричним і масштабним».

Захід буде складатися з трьох основних блоків: сімейного сервісу зі спортивними локаціями, дитячим блоком, консультаціями та розвагами, маршу тисяч сімей центральними вулицями Києва і вечірнього концерту з зірками шоу-бізнесу, відомими ведучими. Також відбудеться нагородження сімей-переможців у конкурсах на фестивалі «Всі разом - за сім'ю!» 2016. Подарунки будуть вручені багатодітним сім'ям, сім'ям переселенців і сім'ям учасників АТО. Організатори зазначають, що Київ як столиця покликаний стати обличчям позитивних та відповідальних вуличних дійств - для блага українських сімей і українського народу.

«Організовуючи такі події, ми стаємо творцями сильної і успішної української держави з міцними сім'ями, відповідальними батьками і щасливими дітьми», - вважає коаліція громадських організацій.