У Житомирі відкрився інформаційно-освітній Центр Люблінського Католицького Університету
  • Птн, 15/05/2015 - 18:09

У місті Житомирі відкрився  перший Інформаційно-освітній Центр Люблінського Католицького Університету імені Йоана Павла ІІ (KUL) поза кордоном Польщі.

Мета Центру – надання всієї необхідної інформації, щодо навчання у цьому Університеті, створення цікавих та спільних проектів, спрямованих на підвищення кваліфікації вчителів, студентів з польської мови, а також співпраця з іншими вищими навчальними закладами.

Люблінський Католицький Університет Йоана Павла ІІ – це перший університет в Любліні та перший католицький університет Центрально – Східної Європи. У цьому університеті навчаються польські та іноземні студенти на багатьох факультетах.

Слід наголосити, що це відкритий університет, який радо вітає студентів з різних країн світу та усіх віросповідань. Всі лекції охоплюють широкий спектр наук, викладачі не тільки з великим професійним досвідом,  але й з неабиякими науковими досягненнями. 

Випускники університету дуже цінуються серед майбутніх роботодавців. Багато з них займає престижні посади в славнозвісних установах не тільки Польщі, але й за кордоном. Сьогодні в Католицькому Університеті працює близько 1200 викладачів і навчається понад 14000 студентів  та аспірантів, у тому числі близько 600 студентів з інших країн.

Католицький Університет – це не лише навчання на вищому рівні, але й водночас чудова логістична база. На подвір’ї університету знаходиться гуртожиток для студентів. Університет має бібліотеку, яка налічує майже 2 мільйони книжок та сучасний спортивний центр.

Усіх зацікавлених цією інформацією запрошуємо до Інформаційно – освітнього  Центру Університету.

Можна звертатися за адресою:

м. Житомир,

вул. Театральна 17, кімн. 116.

Тел.: 098 343 69 90 –  Вікторія Арабська, координатор Центру.