Від Гарнізонного храму відправили допомогу у зону АТО
  • Пон, 13/06/2016 - 16:14

У п'ятницю, 10 червня, від Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла ЛА УГКЦ (м. Львів, вул. Театральна, 11) вирушив вантажний автомобіль із продуктами та речами першої необхідності у зону АТО.

Допомогу бійцям організували душпастирі храму та волонтери за підтримки Львівських меценатів та доброчиців. Серед речей: автомобільні шини, засоби гігієни, мішки з різноманітними крупами, ящики з печивом, кава, чай та ін. На щасливу дорогу військових та волонтерів благословив о. Степан Сус, Голова Центру Військового Капеланства та настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петар і Павла ЛА УГКЦ.

Дана допомога організована в рамках акції “Єдина Соборна Україна”, яка присвячена 20-тій річниці прийняття Конституції України. В рамках поїздки заплановано низку заходів у містах на Сході країни, в яких дислокуються підрозділи ЗСУ та МВС. Зокрема, захисників пригощатимуть кулішем, даруватимуть духовну літературу та українську символіку, організовуватимуть конкурси, проводитимуть музичні концерти, відвідають дитячі будинки та сиротинці.