За участь в Євромайдані на львівського священика “наїхало” ДАІ
  • Суб, 04/01/2014 - 21:56

Якщо київські “дайці” зараз пресують в основному учасників пробігу до Межигір’я та журналістів, то їхні львівські колеги пішли далі. Сьогодні, 4 січня, вони “відвідали” відомого греко-католицького священика о. Михайла Димида, який є одним із найактивніших душпастирів Євромайдану.

Про це о. Михайло написав у Фейсбуці:

“Нині пообіді мене відвідали дома представники ДПС! Казали, що мають відомість, що я ніби, десь у Київській області, не зупинився на вимогу їхнього колеги! Я розмовляв з ними перед хатою, зняв відео, нічого не підписував! Сусіди зійшлися! Виписали мені повістку, я її не взяв і заявив, що не прибуду до них, і що зрештою пораджуся з адвокатами Майдану. Зараз завантажую відео і вечером його запущу у ФБ!”

“Дайці”, які прийшли до отця Михайла, швидше за все – щиро галицькі хруні, які, напевно і до церкви ходять, паску святять, колядують. Щойно отець виставить відео, треба їх ідентифікувати і повідомити про це всій громаді та їхнім сусідам. У Львові всі прислужники влади повинні розуміти, на що їм розраховувати у випадку участі в репресіях!

Джерело: www.lvivjournal.com