Звідки черпати сили в час війни? Пресслужба Львівської Архиєпархії ініціювала зустріч із представниками львівських медіа
  • Птн, 14/06/2024 - 14:18

Звідки черпати сили в час війни? Пресслужба Львівської Архиєпархії ініціювала зустріч із представниками львівських медіа.

Розпочався захід з молитви до Ісуса Христа, яку попровадив Митрополит Ігор.

 

 

У своєму зверненні Архиєрей зазначив:

«Служіння журналіста — нелегка праця. Будьте з Богом, щоб вміти обстояти правду, якою часто маніпулюють. Дякую кожному, хто старається чесно працювати і дбати за добро в інформаційному просторі».

Чудовий спів студентського хору «Стрітення» від Українського католицького університету.

Керівник пресслужби Львівської Архиєпархії о. Михайло Квасюк представив команду та привітав усіх присутніх на духовній віднові.

«В нелегкий час, думка Блаженнішого Любомира Гузара допомагає крокувати далі — попри все залишитися людиною».

 

Владика Володимир запросив спільно роздумати над різними ресурсами, що помагають в час війни залишитися людиною. Серед різних владика виокремив такі:

«Журналіст — це свідок правди у світі. Щоб добре провадити це служіння потрібні Святі Тайни та християнський спосіб життя з Богом, що ніколи не вичерпується. Бо ми перш за все — християни».

 

 

 

 

На завершення зустрічі, гості мали можливість познайомитися та обмінятися думками щодо різноманітних тем. Отець Михайло подякував присутнім за бажання знайти час та побути в чудовому колі львівських медіа. Спільна світлина стала доброю пам’яткою на згадку.

Прикрасою віднови для журналів був духовний спів студентів хору «Стрітення», диригентом якого є пані Олена Денис.

 

Світлини — брата Назара Підгребельного