Актор Дензел Вашингтон: "Мій секрет успіху №1 – постав Бога на перше місце!"
  • Суб, 30/12/2023 - 21:44

Дензел Вашингтон звернувся до випускників у своєму зверненні до Університету Ділларда в Новому Орлеані з промовою, в якій він розповів про секрети успішного життя.

Секрет №1: «Поставити Бога на перше місце у всьому».

Відомий актор розповів: "Все що я маю, весь мій успіх, все що ви бачите доброго в мені – це все я не заслуговую, але отримав від Бога як подарунок". 

Дензел зізнався, що 40 років тому він погано навчався в коледжі, і не міг повірити, коли одного разу, до нього підійшов чоловік і сказав пророцтво про те, що він буде успішним та подорожуватиме по всьому світі.

"Я все життя беріг віру в Бога, і це мене берегло. В мене не завжди виходило, я не завжди був йому вірним, але Він не залишав мене. Тримайся Бога у всьому, що ти робиш" – порадив Дензел.

"Не бійтеся думати нестандартно, не бійтеся зазнати невдач, мріяти про велике. Пам'ятайте, мрія без цілі - це лише мрії, і вони, зрештою, приведуть до розчарування. Має бути ціль" – звернувся до випускників актор.

Він також сказав, що успішні люди наполегливо працюють, і тому вони повинні навчитися бути дисциплінованими та послідовними.

"Не важливо скільки грошей ти заробиш, ти не можеш взяти їх із собою. Єгиптяни спробували ... їх гробниці пограбували. Важливо не те, скільки ти маєш, а те, як ти розпоряджаєшся тим, що ти маєш".

Однією з останніх тез була: "Я попрошу вас, щоб ви поставили своє домашнє взуття під ліжко сьогодні ввечері, так що вранці, коли вам потрібно буде дістати їх, вам довелося стати на коліна. І коли ти вже станеш на коліна, скажи Богу дякую за благодать, дякую за милість, дякую за мудрість, дякую за батьків, дякую за любов, дякую за мир, дякую за благополуччя."