Бойовики «Ісламської Держави» стратили 20 християн: вони не відмовилися від віри
  • Чтв, 08/10/2015 - 00:21

Перед стратою християн бойовики «Ісламської держави» піддали тортурам 12-ти річного хлопчика, відрізавши йому кінчики пальців.

Хлопчик був сином сирійського християнського лідера, - він разом з іншими християнами відмовився выдректися своєї віри.

Християнська місія допомоги повідомляє, що жахливе вбивство сталося 28 серпня в селі недалеко від Алеппо.

7 серпня родичі страчених заявили про їх викрадення ісламістами. Перед стратою бойовики запитали християн, чи правда, що ті залишили іслам і прийняли християнство. Після ствердної відповіді їм запропонували повернутися в іслам.

Коли всі християни заявили, що не відмовляться від Христа, ісламісти відрізали пальці хлопчикові і побили його. Вони звернулися до його батька і сказали, що припинять тортури, якщо всі повернуться в іслам.

Тоді батько хлопчика і лідер християнської громади відповів за всіх, і сказав, що це неможливо.

Після цього ісламісти почали бити його і ще двох чоловіків. Потім всі троє разом з хлопчиком були розп'яті на очах інших. Після цього, ймовірно, іншим  ще раз запропонували повернутися в іслам. Після чергової відмови всі були страчені.

Згідно шаріату, перед тим, як вбити відступника від ісламу, йому потрібно запропонувати повернутися в іслам. Однак під час війни відступника вправі вбити кожен без особливих розглядів і суду.

У той же день були обезголовлені ще 8 християн, включаючи жінок, повідомляє DailyMail. Перед смертю їм прилюдно були задані ті ж питання. Дві жінки (29 і 33 р) перед стратою були згвалтовані.

Як повідомляє Christian aid, перед стратою всі 8 християн, стоячи на колінах, молилися вголос. Після страти їхні тіла повісили на хрести.