Дж. Кевізел: «Воскресіння», продовження «Страстей Христових», стане «найбільшим фільмом в історії»
  • Срд, 12/07/2023 - 15:55

Актор Джим Кевізел отримав всесвітню популярність, зігравши Ісуса в гучному фільмі Мела Гібсона “Страсті Христові”, і тепер зірка каже, що у блокбастера може бути ще одне продовження.

Протягом багатьох років існували плани щодо продовження під назвою «Страсті Христові: Воскресіння», але під час виступу в «Шоу Шона Райана» Кевізел поділився, що майбутній проект можна розділити на два фільми.

«(Гібсон) займався цим дуже-довго… це буде найбільший фільм в історії. Це може бути два фільми. Можуть бути три, але я думаю, що це два», — сказав він.

Кевізел знову зіграє Ісуса в майбутньому фільмі про Воскресіння.

Як повідомляв CBN News, довгоочікуване продовження було на стадії розробки протягом останніх 10 років. У 2016 році Гібсон сказав Грегу Лорі під час Harvest Crusade, що хоче не поспішати з розробкою сценарію.

«Це називається «Воскресіння». Звичайно, це дуже велика тема, і на неї потрібно звернути увагу, тому що ми не хочемо просто її відобразити — знаєте, прочитайте, що сталося», — пояснив Гібсон.

«Але для того, щоб прочитати це, відчути та дослідити, ймовірно, глибші значення того, про що в ньому йдеться, потрібно буде трохи попрацювати», — продовжив Гібсон.

«Гібсон наполегливо працював над сценарієм зі сценаристом «Хоробре серце» Рендаллом Уоллесом. Уже є шість чернеток. «Воскресіння» буде зосереджено на двадцяти чотирьох годинах, що охоплюють страждання Ісуса та події, які відбулися за три дні між його розп’яттям і воскресінням. “, – пояснив Руймі.

У той час як Руімі передбачав, що виробництво почнеться цієї весни, Кевізел каже, що, швидше за все, це відбудеться восени.

Оригінальний фільм заробив 612 мільйонів доларів із бюджетом у 30 мільйонів, що зробило його найкасовішим фільмом із рейтингом R у Північній Америці та одним із найуспішніших незалежних фільмів усіх часів.