На Трійцю «Живе телебачення» і «Живе радіо» запрошують на онлайн-фестиваль
  • Птн, 05/06/2020 - 09:02

Разом до молитви і разом до забави! «Живе телебачення» та «Живе радіо» кличуть Вас на свято живої музики. Ми об’єднаємо міста і континенти: Київ та Львів, Івано-Франківськ та Дрогобич і навіть Торонто, що в Канаді. 

ЖИВА МУЗИКА НА ТРІЙЦЮ

8 червня о 19.00

#наживо на Живому

Для вас гратимуть гурти «Кана» та «Modern Folk», людина-оркестр Гордій Старух, співучий єпископ Браян Байда і священники-музиканти: Олексій СаранчукВасиль БронаРуслан Грех – і завжди натхненний Ярослав Геник.

Спеціальний запрошений гість  Павло Табаков – приєднається до нас зі своєї домашньої студії!

Вестиме концерт і гратиме на клавішних – теле- і радіоведучий, композитор і поет Роман Коляда, ведучий «Українського радіо» та продюсер «Живого радіо «Воскресіння».

Ви можете слухати та переглядати концерт на каналі «Живого ТБ» в мережі «Ютуб» або сторінці «Живого ТБ» у мережі «Фейсбук».

Але не тільки!

Ми пропонуємо Вам за пожертву в розмірі 100 грн, яка піде у Фонд підтримки медіаініціатив УГКЦ, придбати віртуальний квиток і через ZOOM особисто перебувати у віртуальній концертній залі, бачити інших глядачів та поспілкуватися в чаті із зірковим гостем Павлом Табаковим та іншими учасниками концерту.

Охочим зробити пожертву і отримати запрошення потрібно написати приватне повідомлення у Фейсбук-месенджері → http://m.me/Zhyve.tv, у якому вказати свій номер телефону. Організатори Вам зателефонують та обговорять усі деталі.

Кількість квитків обмежена!

Тільки живе спілкування і тільки жива музика! Приєднуйтеся!