Різдвяне привітання Президента України
  • Втр, 06/01/2015 - 23:47

Дорогі українці!

Від усього серця вітаю вас із Різдвом Христовим!

Понад дві тисячі років тому у світ прийшов Спаситель — той, хто взяв на себе гріхи людей і дарував нам надію на спасіння. До християнської європейської цивілізації наша країна належить вже понад тисячу років, але саме сьогодні народжується знову. І наші плани змінити життя всіх громадян України на краще здійсняться лише за умови, що ми шануватимемо Бога, не будемо порушувати святих Його заповідей, наша віра буде міцною та непохитною. А по вірі й воздасться.

Різдво Христове завжди, а тепер ще більше, є великим та важливим святом для кожного з нас, і особливо для захисників Вітчизни, для захисників України. Ісус казав, що «немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх». Отож, у ці святкові дні особливо молимося за наших воїнів, і хай Господь збереже їхні життя. Глибинна суть сьогоднішнього свята — віра, надія, любов і особливо — мир. Бо коли янголи сповіщали про народження Спасителя, то звучали і такі слова: «Слава во вишніх Богу, і на землі мир».

Дорогі співвітчизники!

Я радий, що в Україні збереглися чудові народні звичаї — вертепи та колядки. Тож нехай сьогодні у кожній хаті обов’язково буде смачна українська кутя, хай в Україну прийде довгоочікуваний Божий мир, і хай Господь благословить кожну українську родину та кожного українця.

У день Христового Різдва давайте вітати один одного словами, які українці повторювали протягом багатьох століть:

«Христос народився! Славімо Його!»

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України