“Серед наших військових ЛГБТ немає”: результати опитування
  • Втр, 04/07/2023 - 12:14

Серед військових провели опитування щодо наявності ЛГБТ на фронті. Серед опитуваних були легендарні бригади, підрозділи та військові, яких зустріли на вулицях Києва.

Автор опитування – Денис Кошельник, волонтер, журналіст. Головною метою опитування було дізнатись справжню правду про кількість гомосексуалістів на фронті. Денис у своєму телеграм-каналі пише: «Нещодавно на одному з медіаджерел з’явилася інформація, яка обурила велику кількість наших військових. У ній йдеться про 50-100 тисяч представників ЛГБТ серед наших військових, що з об’єктивної точки зору будь-якого громадянина України є брехнею, причому брудною та зневажливою. Саме тому я вирішив зробити це опитування серед бійців, які боронять нашу країну. Більше додавати від себе немає сенсу, бо все сказано нашими захисниками у цьому відео».

Також розповідає, що ставив запитання не лише знайомим військовим, але й тим кого бачив вперше на вулиці. Кожен з них відповідав одну й ту саму відповідь – ні, гомосексуалістів не бачили і не чули.

Даний матеріал із залученням військових показує простим цивільним правду, що ЛГБТ-угрупування на фронті у такій великій кількості, як 50-100 тисяч не існує.

Також у опитуванні військові показують свою категоричну позицію щодо гомосексуалістів та брудної брехні. Вони говорять, що гомосексуалісти точно є у армії ворога, але не України.

Неправдиві цифри про «тисячі» намагається просунути Інна Совсун, народний депутат і автор законопроєкту про одностатеві партнерства з іншими депутатами. Адже у своїх заявах, вони першими почали стверджувати про казкові цифри ЛГБТ на фронті.

Також запрошуємо до перегляду відео, там почуєте справжню позицію живих військових: