Собор Львівської архиєпархії «Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом» молитовно завершив свою роботу
  • Пон, 06/10/2014 - 13:33

У неділю, 5 жовтня 2014 року, Архиєрейською Божественною Літургією в Архикатедральному соборі Святого Юра, завершився Собор Львівської архиєпархії «Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом».
 
Очолив Божественну Літургію Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, у співслужінні Преосвященного владики Венедикта, Єпископа-помічника Львівської архиєпахії, духовенства та учасників Собору.
 
Після завершення молитви виконавчий секретар Собору о. Павло Цвьок зачитав документ, який був випрацюваний під час Собору Львівської архиєпархії «Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом».
 
На завершення, учасники Собору отримали Архиєрейське благословення, відтак владики окропили присутніх свяченою водицею.
 
Сповнені приємних вражень від побаченого і почутого, делегати Собору роз’їхались по своїх домівках, щоб з новими силами і натхненням будувати живу парафію.
 
Додамо, що у Соборі взяли участь вибрані делегати із 17 деканатів Львівської архиєпархії, а також представники духовенства, культури, вчителі, лікарі, миряни, представники місцевої влади. Загалом, участь у Соборі взяли близько 200 осіб.