Студентська та учнівська молодь Франківська молились за мир
  • Птн, 19/02/2016 - 08:57

18 лютого в храмі Різдва Пресвятої Богородиці студентська та учнівська молодь міста зібрались на спільну молитву за мир. Ініціаторами, вже традиційно, виступила місцева християнська спільнота св. Егідія.

Розпочалась молитовна програма Божественною Літургією, яку очолив прот. Роман Кузьмінський, у співслужінні ієрея Назарія Василика, ієрея Михайла Дзуля та  нововисвяченого диякона Тараса Путька. Під час Ектенії усиленого благання, священнослужителі згадали усіх воїнів, які виконують свій обов'язок захисту Батьківщини в зоні проведення АТО, всіх хто постраждав внаслідок бойових дій на Сході нашої країни та усіх вимушено переселених людей. Під час відправи, присутні мали нагоду приступити до святої тайни Покаяння.

Після Божественної Літургії, о. Назарій Василик, спільно з учасниками спільноти св. Егідія та всіма присутніми застановились над сьогоднішнім Євангелієм та провели спільні молитовні розважання. У своєму слові, о. Назарій пригадав про важливість молитви за усіх тих, хто своє життя поклав за кращу долю для Батьківщини нашої України.

Варто сказати, що сьогоднішня молитва за мир у храмі Різдва Пресвятої Богородиці стала частиною програми вшанування Героїв Небесної Сотні в нашому місті.