Священики США, Канади та Австралї відвідали Зарваницю
  • Пон, 10/12/2018 - 15:01

З 7 по 9 грудня в Марійському духовному центрі «Зарваниця» перебували священики УГКЦ, що здійснюють служіння на «поселеннях»: о. Іван Нагачевський – парафіяльний священик церкви Святого Георгія Саскатунської єпархії, (Канада), о. Браян Келті – адміністратор парафії Верховних апостолів Петра і Павла у Північному Мельбурні, (Австралія), бр. Матвій Лешин – студент семінарії Саскатунської єпархії (Канада).

У неділю, 9 грудня, до них долучився о. Андрій Романків – настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці в м. Маямі (США). У храмі Пресвятої Євхаристії священнослужителі спільно відслужили Божественну Літургію. Після Богослужіння о. Микола Медюх, сотрудник МДЦ «Зарваниця», привітав гостей, побажав їм святості, правдивої любові у служінні в Христовому винограднику та подарував пам’ятні ікони Зарваницької Божої Матері.

В Україну душпастирі прибули, щоб взяти участь у Всецерковній зустрічі координаторів програми «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», яка завершилася 7 грудня у Львові.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org