У Фейсбуці відкрили україномовну сторінку СДМ Краків 2016!
  • Втр, 24/03/2015 - 21:16

Підписники мають можливість дізнаватися останні новини під час підготовки до міжнародної зустрічі молоді з папою Франциском – СДМ Краків 2016, а також перебіг самої події з 25 червня.

У описі сторінки можемо прочитати: "Світовий День Молоді – це не тільки захоплюючий досвід подорожі, хоча кожна з країн, у яких вони відбуваються, має свої неповторні туристичні принади. Участь у цій події вимагає готовності тіла до участі у справжній прощі, а також відкритості серця, щоби могло прийняти диво, яке Бог приготував для кожного з нас. Відбуваються вони через духовні науки, свідоцтва живої віри, приклади любові до ближнього і Церкви, музичні концерти і культурні заходи. СДМ – це зустріч сердець, яких єднає віра і надія на те, що братерство у різноманітності є можливим". І саме для того, щоб розповідати всім про те, яким є Світовий День Молоді та як відбувається підготовка СДМ Краків 2016, є створена фейсбук-сторінка.

Запрошуємо не лише підписатися на цю сторінку, а й поширити інформацію про неї серед свої друзів, можливо ваше ділення допоможе комусь дізнатися про СДМ Краків 2016 та потрапити на цю унікальну подію!

Перейдіть, будь ласка, за посиланням, щоб вподобати сторінку: facebook.com/worldyouthdayukrainian