У Львівській архиєпархії триває цілодобова 40-годинна молитва на вервиці за захист наших воїнів та перемогу України у війні
  • Втр, 06/02/2024 - 11:28

Молитовний рух Всесвітнього Апостольства Фатіми в Україні ініціював посилену цілодобову 40-годинну молитву на вервиці, яка є потужною духовною зброєю для навернення грішників, миру у світі, захисту наших воїнів та нашої перемоги у цій війні.

З благословення духівника руху отця Ореста Фредини, вже майже рік така молитва триває на парафії Різдва Пресвятої Богородиці, а також в осередках Апостольства Фатіми та поширюється через інтернет-ресурси для інших вірних нашої Церкви в тому числі й за кордоном.

Молитва розпочнеться у вівторок, день визначений для нашої Львівської Архиєпархії, як день молитви та посту за Україну, о 07:00, а закінчується у середу. о 23:00. Вірні мають можливість на сайті Апостольства вибирати 30 хвилин для молитви у зручний для них час, а також побачити скільки інших людей є поруч у молитві разом з нами.

Свідчення багатьох воїнів що раз більше переконує нас, що спільна молитва має велику силу і Бог творить чуда, зберігаючи життя там, де мала бути вже певна смерть. Зараз, як ніколи маємо бути об’єднані в спільній молитві, щоб допомогти нашим захисникам світла подолати темряву.