УКУ продовжує співпрацювати з ЛГБТ-пропагандистами
  • Нед, 18/02/2024 - 17:42

Студентів Українського католицького університету і надалі навчають активні прихильники ЛГБТ-ідеології.

Зокрема, до числа викладачів УКУ належить відома ЛГБТ-пропагандистка Ірина Славінська. Вона викладає в Школі журналістики та комунікацій – структурному підрозділі УКУ, який і раніше потрапляв у ЛГБТ-скандали.

Інформація про викладацьку діяльність Славінської у стінах УКУ міститься на офіційному сайті Школи журналістики.

Чергове заняття Славінської пройшло 15 лютого. Про це написала сама пропагандистка, опублікувавши власне фото на фоні однієї з будівель УКУ. «Львів – любов і обійми. Ранок був непростим, провела його в укритті УКУ. Чому? Бо цими днями саме тут – вдруге читаю свій авторський спецкурс журналістам», – йдеться на її сторінці Facebook.

Славінська багато років просуває фемінізм та ЛГБТ-ідеологію у якості журналіста та лектора.

Також вона підтримує інші ідеї ліво-ліберального порядку денного, в тому числі захищає «право» на вбивство ненароджених дітей.

Зокономірно, що зворотною стороною дотримання таких поглядів стало критичне ставлення до Церкви. Наприклад, пропагандистка писала, що представники Церкви повинні «мовчати», якщо їхні релігійні переконання суперечать сучасним ідеологічним віянням. Таким чином вона прокоментувала нагадування Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава про те, що гомосексуальна поведінка належить до особливо тяжких гріхів.

Нагадаємо, у 2015 році викладачами Школи журналістики УКУ стали промоутери ЛГБТ-ідеології Мустафа Найєм та Сергій Лещенко. Від них за поглядами мало чим відрізнявся провідний викладач ШЖ УКУ Отар Довженко. 

Восени 2023 року стало відомо про працю в УКУ Інни Совсун. Після того як повідомлення про це поширили «Політична теологія» та деякі католицькі ЗМІ, інформація про співпрацю з Совсун була видалена з сайту УКУ.