В Голлівуді готують щонайменше три фільми, що пропагують аборти
  • Птн, 20/07/2018 - 15:27

В той час, як американські політики, активісти і журналісти, що захищають аборти, висловлюють своє незадоволення другим кандидатом від президента Трампа до Верховного Суду, що допомагатиме відкинути рішення «Roe v. Wade», в Голлівуді готують кілька фільмів, метою яких буде накинути страх щодо «Америки після  Roe».

Як інформує LifeSiteNews, зараз в процесі розробки є щонайменше три фільми про підпільну мережу «Jane Collective», яка допомагала жінкам проводити нелегальні аборти в період до 1973 року. Серед них фільми «Ask for Jane» Cait Cortelyou, «Call Jane» Саймона Кертіса та «This Is Jane» від Amazon Studios. Сюжети цих фільмів подаються через рішуче проабортативну призму.

Метою цих фільмів є «розповісти історії жінок, бо молоді дівчата не знають наскільки важко жінки боролись за те, щоб мати контроль над своїм тілом», - розповіла Мелісса Сільверштайн.

Варто зазначити, що на противагу цим фільмам, до виходу готується про-лайф фільм під назвою «Roe v. Wade». Серед виконавців ролей в ньому є Стівен Болдуін, Джон Войт та Стейсі Деш. Метою фільму є показати «замовчувану історію того, як люди брехали, як брехали ЗМІ, як маніпулювали судами, щоб провести законопроект, який від того часу забрав життя у понад 60 мільйонів американців».