Ватиканські музеї: безкоштовний вхід для медпрацівників
  • Чтв, 04/06/2020 - 12:05

Як вияв вдячності за працю, здійснену під час періоду надзвичайного стану, викликаного пандемією, всі медичні працівники державних та приватних медичних закладів Італії зможуть протягом тижня безкоштовно відвідати Ватиканські музеї та Папську віллу в Кастель Ґандольфо.

Мистецтво та медицину об’єднує та сама мета: дбати про людину в її цілісності. Саме це переконання та бажання приєднатися до загального почуття вдячності медпрацівникам спонукало Ватиканські музеї та адміністрацію літньої Папської резиденції в Кастель Ґандольфо надати їм можливість протягом тижня безкоштовно відвідати ці надзвичайні місця культурної та релігійної спадщини. Кожен з медпрацівників, що забажає скористуватися цією нагодою, зможе також привести з собою ще одного відвідувача. 

В комюніке Губернаторства Держави-Міста Ватикану зазначається, що для Ватиканських музеїв ця ініціатива буде дійсною від 8 до 13 червня 2020 р., а Папська вілла в Кастель Ґандольфо чекатиме на медпрацівників під час вихідних 6, 7, 13 і 14 червня.