Вифлеємський вогонь миру вже у Львові
  • Чтв, 18/12/2014 - 11:27

Сьогодні, 17 грудня, пластуни передали Львову Вифлиємський вогонь миру. Передача відбулась в кабінеті міського голови Андрія Садового.

«В першу чергу, дякуємо усім пластунам, особливо найменшим, які сьогодні привезли до Львова Вогонь миру. Хочемо у це вірити і будемо робити все можливе. Дякую пластунам за цю добру традицію, дякую пластунам за відвагу і мужність. Одні з найбільших похорон були, коли ховали нашого пластуна Віктора Гурняка. Це приклад мужності, тому дуже важливо, щоб цей вогонь приніс мир в наші домівки у Львові і в нашій державі Україні», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Вогонь миру розмістили у холі Ратуші на першому поверсі, де від знаходитиметься до січня 2015 року, щоб усі охочі могли запалити від нього свічки та принести Вифлеємський вогонь додому.

«Ми дуже надіємось, що цьгорічний Вифлеємський вогонь миру буде мати ще додаткове значення для всіх українців. Якщо раніше це було лише тепло різдвяних свят, цьогоріч ми вкладаємо в нього більший зміст. Це те, довкола чого може об’єднатись вся Україна. Цей вогонь вже помандрував на Схід країни до вояків, які захищають незалежність нашої держави, а також буде поширений серед мирян міста, області та України загалом», – зазначила Христина Бліновська, представник Пласту.