Військовий капелан відвідує військових на сході України
  • Чтв, 01/03/2018 - 13:04

26 лютого 2018р. розпочалась поїздка настоятеля Гарнізонного храму Верховних апостолів Петра та Павла отець Степан Сус відвідав до Пасторально-соціальну місії УГКЦ в Сєвєродонецьку та Благодійного Фонду Карітас Сєвєродонецьк.

Проте найособливішими для священика були відвідини села Победа Луганської області.

Ступан Сус ділиться спогадами про цінне та дороге серцю: “У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у місті Львові знаходиться березовий хрест, який у 2015 році був перевезений з цих сторін (Сходу України). У вересні 2014 року відбувся обстріл українських позицій з території РФ. Багато техніки було знищено, згоріла каплиця, але залишився березовий хрест. На місці згорілої каплиці побудували нову, а хрест вирішили зберегти в пам’ять про пережите та передати до Львова у Гарнізонний храм. Пам’ятаємо наших Героїв!”.

Опісля у каплиці святого архистратига Михаїла відбулась панахида в пам’ять за усіх воїнів, що віддали своє життя на Сході України.

Після офіційних српав о. С. Сус поїхав до наших захисників на передову, щоб зміцнити їх дух теплим словом та охоронною молитвою.

Чекаємо отця додому, щоб почути останні вістки із фронту.

Пам’ятаймо назавжди наших воїнів. Герої не вмирають!!!