10 квітня в Мадриді відзначатимуть "Свято Життя"!
  • Срд, 06/04/2016 - 12:20

З нагоди Міжнародного дня Життя церемонія пройде о 12 годині в Рівер Парку Мадрида. Організована акція спільнотою громадських активістів - Sí a la Vida ("Так життю!"), щоби підкреслити захист права на життя.

Sí a la Vida закликав до масової акції, яка відбудеться наступної Неділі 10 квітня - мета якої - відзначити Міжнародний день Життя в Іспанії і захищати право на життя "за будь-яких обставин". Ця подія стане кульмінацією заходів, що проводяться на цьому тижні і присвячені життю.

"Свято життя" розпочнеться опівдні, на еспланаді Пуенте-дель-Рей, в Парк-де-Мадрид - воно збере різні асоціації, які захищають життя в Іспанії разом з усіма тими, хто хоче приєднатись до акції за право на життя.

Заплановане "велике свято для життя», протягом якого учасники будуть чути свідчення від людей ", які постраждали через важкі ситуації, протягом багатьох років, але сказали життю "Так!". У цьому році побачить світ "новинка" -  дві тисячі свідчень про життя, написані здебільшого учасниками конференції.

У той же час, від Кришталевого палацу, недалеко від старого Матадеро, вирушить група велосипедів і ролерів з символікою і гаслом організації, у зелених кольорах, - і проїдуть містом до основної сцени свята.

Ця подія стане урочистим завершенням "Міжнародного місяця життя",  який відзначали в березні.