Блаженніший Любомир зустрівся з колективом Львівської інфекційної клінічної лікарні
  • Чтв, 03/04/2014 - 13:47

2 квітня Блаженніший Любомир (Гузар) зустрівся з колективом Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. Під час зустрічі Верховний Архиєпископ-емерит наголосив на важливості професії лікаря, а саме на безкорисливості служіння для покращення якості життя кожного пацієнта. «Лікар – це людина, яка живе своїм покликанням і ділиться своїми знаннями з іншими», – зазначив кардинал.

Також він додав, що наше духовне життя має бути побудоване не лише на тому, щоб оминати зло. Важливо й чинити добро. «У ці нелегкі для суспільства дні маємо пам’ятати про ті добрі діла, які нам доручив Бог: молитву, піст і милостиню. Молитва – це налагодити свій зв'язок із Богом, подякувати за те, що він нам дає. Піст – налагодити стосунки зі самим собою, переосмислити, як ми живемо. Милостиня – переглянути, яким є наше ставлення до ближніх», – зазначив Блаженніший Любомир.

Зустріч відбулася у форматі жвавої дискусії, що дало можливість залучити учасників до обговорення і висловлення власних думок.

На завершення головний лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко від імені колективу лікарні та професорсько-викладацького складу кафедри інфекційних хвороб ЛНМУ імені Данила Галицького подякував Блаженнішому Любомиру за «плідне спілкування, побажав міцного здоров’я та Божого благословення».

Прес-служба Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА

Джерело: http://news.ugcc.org.ua