Цикл семінарів на тему «Етика і економіка»
  • Срд, 17/04/2013 - 15:27
Цикл семінарів на тему «Етика і економіка»

Вже на протязі двох років, Комісія УГКЦ «Справедливість і Мир» організовує ряд зустрічей, круглих столів та відкритих лекцій європейських фахівців із студентською молоддю України.  З 21 по 25 травня 2013 року в Україну завітають європейські фахівці у галузі соціальної відповідальності підприємства та етичного виміру економічної діяльності. Серед них – Альберто Феруччі, член Міжнародної Комісії з Економіки Спільності, президент корпорації Prometheus Srl Італія, та Марта Панчева, доктор Економіки та Менеджменту, Болгарія.

У рамках реалізації проекту у травні буде проведено ряд зустрічей із студентами, викладачами та фахівцями ділянок економіки, підприємництва та бізнесу у вищих навчальних закладах України, серед яких Тернопільський Національний Технічний Університет, Прикарпатський Національний Університет ім. Василя Стефаника в Івано-Франківську та Український Католицький Університет у Львові.

Під час зустрічей мова йтиме про соціальне підприємництво, зайнятість, розвиток, бідність, безкорисливість, взаємність, щастя у світлі нової парадигми, яка випливає з ідей економіки спільності.

«Демократичні цінності студентської молоді» відбуваються другий рік поспіль у різних містах України. Вже було здійснено ряд зустрічей у різних навчальних закладах Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Луцька, Перемишлян.

Головними адресатами з обміну досвідом та знаннями провідних європейських фахівців є наші українські студенти, члени різноманітних молодіжних громадських та християнських організацій з різних регіонів України. «Демократичні цінності студенської молоді» є ініціативою Комісії УГКЦ «Справедливість і Мир» і є цілеспрямованою, оскільки передбачає також і християнське наповнення у суспільно-важливих ділянках життя нашої держави.

Секретаріат Комісії УГКЦ Справедливість і Мир

Джерело: www.iupax-ugcc.org