“Хтось в небо летить, а хтось залишається”: пам’ятаймо Героїв
  • Втр, 11/12/2018 - 09:52

7 грудня 2018 року військовослужбовці 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяли участь у панахиді за загиблими військовослужбовцями Збройних Сил України — Романом Мамасуєвим та Дмитром Шматком.

Особовий склад Центру разом із військовим капеланом отцем Тарасом Свищем та представниками місцевої влади зібралися, аби вшанувати пам’ять воїнів та помолитися.

Одразу після заходів у містечку «Базове» представники влади, разом з батьками та рідними, а також керівництвом 184-го Навчального центру, військовим оркестром і салютним взводом відвідали могилу молодшого сержанта Юрія Костіва у Старицькому гарнізоні. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі під час російсько-української війни, Юрій був посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Також військовослужбовці відвідали могилу Мар’яна Корчака у смт. Шкло, приєднавшись до місцевої влади та капелана, а потім заїхали до Новояворівська, де вшанували пам’ять трьох бойових побратимів: Тараса Мисика, Віктора Сігаева та Сергія Карабіна.

Герої не вмирають! Пам’ятаймо!