І Континентальний Конгрес Божого Милосердя відбудеться в червні 2017 р.
  • Втр, 05/04/2016 - 11:29

Перший Континентальний Конгрес Божого Милосердя для Латинської Америки триватиме з 22 до 25 червня 2017 року. Про це поінформували організатори заходу на офіційній сторінці www.accom2017.org.

Спочатку захід планували на цей рік, з 25 до 28 серпня. Місце проведення першого конгресу не зміниться. Він відбудеться в марійній святині Апаресіда у Бразилії.

Як повідомив кардинал Раймунду Дамасцену Ассіс, Архиєпископ Апаресіди, подія пов'язана з Роком Милосердя, а ідея організації заходу виникла під час підготовки до наступного року Апостольського Світового Конгресу Божого Милосердя, який відбудеться на Філіппінах.

Перший Континентальний Конгрес Божого Милосердя для Латинської Америки відбудеться у святині Апаресіда під гаслом «Місійні учні Милосердного Христа». Передбачається, що в заході візьмуть участь не менше 7 тис. осіб. На офіційному сайті заходу вже помістили віртуальний годинник зворотного відліку часу до початку конгресу.

Серед організацій, які спільно організовують конгрес наступного року в Апаресіді є рухи і католицькі спільноти, серед них «Канкао Нова», «Шалом», «Мараната» і «Коракао Ново».