Кармелітка зі Львова
  • Пон, 23/07/2018 - 23:03

Орден Кармеліток поповнився сестрою Магдалиною зі Львова. В монастирі Кармеліток Босих в польському Каліші–Нєдзьвядах склала вічні обіти Анна Клімковська.

Орден Кармеліток поповнився сестрою Магдалиною зі Львова. В монастирі Кармеліток Босих в польському Каліші–Нєдзьвядах склала вічні обіти Анна Клімковська. Вона походить з парафії святої Терези від Дитятка Ісус в Брюхочивах коло Львова. Урочисте складання монаших обітів відбувалося дуже теплій, майже родинній, атмофері. Разом із сестрою Магдалиною молилися її рідні, та сестри із згромадження Кармеліток. Знаком присяги жити відтепер за трьома євангельскими радами – в чистоті, бідності і послуху (очільникам ордену і папі римському) – була заміна білого вельона кандидатки на чорний.

Анна Клімковська вступила до ордену кармеліток босих у 2012-му році, якраз коли відкрилася парафія св. Терези від дитятка Ісус в Брюховичах.

"Насправді, ці наші сестри своїм мовчанням свідчать, що серед серед щоденної, іноді ураганної, буденності єдиною підтримкою є Бог, нерушима скеля вірності і любові" (Бенедикт XVI)

"Містичні заручини з Христом перетворюються в шлюб. Є дорогою до того, щоб наші уста, душа, і життя проголошували славу Богу, який нас створив і щоб ціле наше життя належало Йому" (єп. К. Ніткєвіч)