Керівник Прикордонної служби України відвідав Гарнізонний храм
  • Нед, 31/05/2015 - 01:11

30 травня 2015 року, Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) відвідав керівник Державної Прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко. Разом із головою Держприкордонслужби до храму завітав начальник Західного регіонального управління генерал-майор Володимир Плешков.

Гостей зустрів о. Степан Сус - Настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла та Голова Центру ВІйськового Капеланства ЛА УГКЦ. Головний військовий капелан разом із головою Прикордонного відомства помололись за упокій воїнів-прикордонників, які загинули у зоні АТО біля меморіальної дошки Героїв України, що знаходиться у Гарнізонному храмі.

Варто зауважити, що в переддень Дня прикордонника в храмі був освячений стяг Державної прикордонної служби України, який розміщенно в один ряд з прапорами військових та силових структур, духовну опіку над якими звершують військові капелани Львівської архиєпархії УГКЦ. А також цього ж дня, у Гарнізонному храмі була відкрита пам'ятна дошка воїнам-прикордонникам АТО, які віддали своє життя за Незалежність України.

По завершенні молитви, голова Прикордонної служби висловив слова вдячності о. Степану Сусу, військовим капеланам та прихожанам храму за духовну та матеріальну підтримку прикордонників у такий нелегкий час.