Користуватися Інтернетом вільно і критично
  • Птн, 07/10/2016 - 10:08

Папа Римський підтримує використання технологій на благо людства.

Не досить того, що молодь навчиться використовувати нові технології, треба навчитися користуватися ними "... як знаряддям, здобути навички їх використання вільно і критично", - сказав Папа Римський Франциск. Папа Римський Франциск прийняв членів правління Фонду Vodafone в середу, 5 жовтня, перед генеральною аудієнцією. Йому представили ініціативу солідарності на користь африканської молоді, під девізом "Instant Schools for Africa". 

"Цей проект, - зазначив Папа Франциск, вписується в широкий і різноманітний горизонт дій державних та приватних організацій, спрямованих на просування світу, який буде більш комплексним, більш солідарним, більш здатним створювати можливості для розвитку людей і соціальних груп, яким загрожує виключення".

Папа Римський також висловив бажання, "щоб серед можливостей молоді був також доступ до електронних священних текстів різних релігій, різними мовами". - Це був би прекрасний знак, щоб попередити релігійний вимір, що так вкоренився у африканців, і заохочення міжрелігійного діалогу, - сказав він.