Кожна четверта книжка у подарунок для дітей-сиріт
  • Срд, 20/11/2013 - 15:47

Видавництво «Скриня» та «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ запрошують Вас стати «Миколаєм» для дітей, котрі не мають батьків, і долучитись до акції «Кожна четверта книжка у подарунок для дітей-сиріт».

Для цього не потрібно одягати теплого кожуха і вкладати поза вуха сиву бороду. Адже часто через брак часу (а то й досвіду!) ми не маємо як самим поїхати у дитячий будинок відвідати малечу й навезти їм подарунків до Миколая, на які вони так чекають.

Тому запрошуємо вас долучитись до цієї акції і подарувати «миколайка» дитині, до якої Миколай може не прийти. Це забере у вас лише кілька хвилин.
Умови акції прості. Потрібно:

1. Зареєструватись на сайті http://skrynyabook.com/uk/market.
2. Зробити замовлення для себе і своїх близьких (найменше 3 одиниці товару).
3. Кожна четверта книжка буде відправлена видавництвом «Скриня» у Центр Опіки Сиріт від Вашого імені. Книжки на подарунок вибиратимуться з тих позицій, які купувались, у відповідній пропорції (наприклад, купили 12 книжок «Отче Наш», то відповідно видавництво відправить 4 книжки у «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ).

Ваше замовлення буде доставлено повним комплектом, а книжка, яка відправлятиметься у «Центр Опіки Сиріт», йтиме за кошт видавництва.

До книжки (за бажанням) Ви можете додати листівку для дітей із побажаннями і вітаннями. Для цього на адресу видавництва потрібно надіслати листа не пізніше 15 грудня 2013 року на адресу: вул. Замарстинівська, 225, Монастир Редемптористів.

Джерело: www.ugcc.lviv.ua