«Молитва як досвід особистих відносин з Богом», - владика Венедикт у Республіці Польща
  • Срд, 24/09/2014 - 19:53

22 вересня Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, відвідав формаційну школу для монахинь у місті Тшебіня, Республіка Польща.
 
Візит владики Венедикта розпочався Божественною Літургією у візантійсько-українському обряді у базиліці Матері Божої Фатімської. Співслужили владиці священнослужителі РКЦ, що було важливим не тільки для розбудови міжобрядових стосунків, але й для становлення тісних дружніх зв'язків між народами. Для багатьох сестер-монахинь участь у Літургії у візантійсько-українському обряді була першою. Прикрасив Літургію спів монахинь з України та Польщі під керівництвом сестри Марії (ЧНІ). 
 
Після Літургії Владика Венедикт провів лекцію на тему «Молитва як досвід особистих відносин з Богом», у якій наголосив на важливості постійної та глибокої молитви для формування та підтримки відносин з Богом. Зазначимо, що зараз триває VII сесія Формаційної школи, яка відбуватиметься з 22 до 26 вересня 2014 року у місті Тшебіня у Центрі духовної формації отців сальваторіян.
 
По завершенні Владика Венедикт висловив щиру вдячність отцю Ґжеґошу Суходольському за запрошення та гостинність.