Pro-life молодь Каліфорнії влаштувала мітинг за відставку генпрокурора штату
  • Птн, 15/04/2016 - 13:29

Сакраменто, штат Каліфорнія, 14 квітня 2016 (LifeSiteNews) - Pro-life молодь разом зі Студентами за життя Америки організували мітинг перед офісом Генерального прокурора Каліфорнії Камали Харріс, закликаючи її піти у відставку після цільового нападу на Девіда Далейдена, який зняв на відео працівників Planned Parenthood  при обговоренні незаконної заготівлі та продажу частин тіл абортованих дітей.

Харріс бере участь у виборах до Сенату США і займається збором підписів на підтримку Planned Parenthood через свій виборчий сайт.

"Камала Харріс повинна бути особою, якій ми довіряємо відстеження злочинців, але замість цього її мішенню став  невинний законослухняний громадянин", - сказала Вероніка Фіелі, президент молодіжної Pro-life групи Щит для Ненародженого. "Замість того, щоб визнати докази проти Planned Parenthood, і досліджувати їх, вона намагається залякати і змусити замовкнути повідомлювача. Однак, всі ми тут сьогодні стоїмо з Девідом, і ми не будемо мовчати. Ми говорититемо голосніше, ніж будь-коли".

Шеннон Гроув з каліфорнийської Спілки жінок приєдналась до акції, так як це зробила Джонатан Келлер з Сімейної ради Каліфорнії, Вінет Сілс з 40 днів pro-life Сакраменто, Джеймс Конрад, що вижив після у аборту, а також численні pro-life місцеві активісти.

Крістан Хокінс, президент Cтудентів за життя Америки, сказав: "Я був гордий стояти з pro-life поколінням сьогодні і закликати до відставки Генерального прокурора Каліфорнії Камали Харріс, корумпованого політика купленого і проплаченого  Planned Parenthood і їх союзниками ... хто наступний? Якій групі або фізичній особі вона з політичною точністю мститиметься  далі? Це саме той вид корупційної поведінки з боку політиків, яким американці ситі по горло. Це час для Генерального Прокурора Харріс піти у відставку".

Більше матеріалів по темі за посиланням