США впадають в моторошне поганство: Американські відьми оголосили війну Трампу і християнам
  • Нед, 26/02/2017 - 21:34

В ніч з 24 на 25 лютого цього року по всій території США американські відьми провели ритуал спрямований проти американського президента Дональда Трампа з метою усунути його з Білого Дому. Наступні магічні удари, спрямовані проти Трампа, американські відьми планують провести 26 березня, 24 квітня та 23 травня цього року, повідомляє FoxNews.

Відьми організували групи у соціальних мережах, де закликають окультистів приєднуватись до їхніх магічних ритуалів, даючи точні описи, як провести правильно ритуал проти Трампа. Як зазначають самі відьми, ритуал спрямований проти християн.

Магічні обряди ночі з 24 на 25 лютого американські відьми та відьмаки транслювали через соціальну мережу Facebook.

Закликання спрямовані не тільки проти Трампа особисто, але й проти його співробітників і навіть людей, які його підтримують чи голосували за нього на виборах, повідомляє Breitbart. Видання також повідомляє, що консервативні протестантські кола організовують молитву захисту Дональда Трампа і християн від магічних нападів відьом.

Як повідомляє видання DailyMail, до заклинань американських відьом доєдналися відьми й з інших країн.

Відьми пообіцяли, що продовжуватимуть ритуал кожного новомісяччя аж поки Трамп не буде відсторонений від обов’язків президента США, повідомляє Independent.

Аналізуючи матеріали, які відьми розповсюджують у соцмережах, з метою залучити чим більше послідовників у боротьбі проти Трампа The Christian Post стверджує, що йдеться про звертання до демонічних сил за допомогою. Видання також передає погрози відьмаківських провідників, які погрожують повернути собі владу й силу, які в них, за їхнім свідченням, відібрав Трамп.