Студентів штатів Теннессі і Джорджії змушують прийняти іслам
  • Пон, 12/10/2015 - 15:57

Студенти штатів Теннессі і Джорджії змушені вивчати П'ять скрижалей Ісламського віросповідання, їм забороняють досліджувати християнство чи юдаїзм. У деяких школах штату Джорджія студентів змушують повірити, що Аллах- це той же Бог, якому поклоняються християни, повідомляє 316NEWS з посиланням на charismanews.com.

В одній із середніх шкіл штату Теннессі, де іслам  пропагували протягом трьох тижнів, студентів змушували писати, що «Аллах є єдиним Богом», а уроки християнства їх змушували пропускати. У цих школах викладання ісламу стало набагато важливіше Історії світових релігій. Іслам став вихованням.

7000 громадян Теннессі висловили незгоду з практикою викладання ісламу, вони вимагають припинити будь які неконституційні дії, пов'язані з ісламським вихованням. Для цього в шкільні округи штату Теннессі були спрямовані відкриті запити від імені більше 160 000 осіб, з метою викриття насильницького навчального процесу студентів.

Американський центр закону і правосуддя продовжує боротися з неконституційним викладанням ісламу в державних школах, вони готують важливі юридичні документи, які будуть відправлені в школи для припинення такого беззаконня.

Поки іслам продовжує викладатися в школах по всій країні, студенти позбавлені права створювати клуби з вивчення Біблії на території кампуса, їм також заборонили приносити свої Біблії в школи, говорити про християнство. Християни повинні мовчати, якщо їх слова не сприяють розвитку ісламу.

Нагадаємо, що в квітні в одній з середніх шкіл у Вісконсині студентів змусили «eявити, що вони мусульмани». .Американський центр закону і правосуддя направив в школу петицію з підписами декількох тисяч зацікавлених громадян та батьків, в котрій говориться, що змушувати студентів  обрати ту чи іншу релігію протизаконно, це порушує принципи установи і конституцію країни.

Представники центру пояснили, що скарги про подібні порушення надходять від 205000 громадян Америки, конкретно з штату Джорджія 6000 чоловік, а про порушення в Каліфорнії заявили 22000.