У Львові обговорювали методику євангелізації непрактикуючих християн
  • Чтв, 12/06/2014 - 19:59

У середу, 11 червня 2014 року, відбулось робоче засідання священиків Львівської архиєпархії, які відповідають за ділянку євангелізації у протопресвітеріатах. Мета зустрічі: обговорення методики праці з непрактикуючими християнами. Як відомо, більшість населення України вважає себе християнами, бо є  охрещеними, але не є євангелізованими, не знають основ християнської віри.
           
Кожен з учасників засідання, на підставі власного пасторального досвіду, ділився здобутками на ниві душпастирювання, а також висловлював пропозиції щодо євангелізації, голошення Доброї новини про спасіння в Ісусі Христі.
 
Eчасники зустрічі висловили свої думки і бачення з приводу щойно проведеної «Декади місійності», а також про необхідність праці священика поза межами храму: відвідування парафіян принаймі двічі на рік; відвідування прилеглих до парафії дитсадків, шкіл, студентських гуртожитків; уділення Святих Тайн хворим і потребуючим; створення парафіяльних гуртків найрізноманітнішого спрямування (вивчення іноземних мов, коп’ютера, вишивання і т. д.)