В листопаді Папа зустрінеться зі світом аутизму
  • Нед, 26/10/2014 - 12:31

«Людина з розладами аутистичного спектру: відродити надію»: така тема 29-ї Міжнародної конференції під егідою Папської ради з душпастирства працівників охорони здоров’я, яка пройде з 20 по 22 листопада в Новому Залі Синоду у Ватикані. У заході візьмуть участь провідні фахівці з аутизму з п’яти континентів. Свята Літургуя на відкриття конференції відбудеться вранці 20 листопада в Ватиканській базиліці. Очолить богослужіння префект Секретаріату з економічних справ Апостольського Престолу кардинал Джордж Пелл.

«Метою нашої міжнародної конференції, – пояснює президент Папської ради з душпастирства працівників охорони здоров’я монс. Зигмунт Зімовські, – є удосконалення підходу до проблем аутизму з точки зору душпастирства, науки, медицини, сімей, соціальних та виховних установ, а також всього суспільства в цілому і урядів».

Кульмінацією цієї міжнародної зустрічі, зазначив монс. Зімовські, стане аудієнція Папи Франциска «світу аутизму, в якій також візьмуть участь медичні працівники, організації та об’єднання». Аудієнція такого плану відбудеться у Ватикані вперше.Перед початком аудієнції виступлять деякі зірки італійської естради: група «Tazenda», співачка Аріса, Маестро Джузеппе Барбера і Маестро Джуліо

Джерело: http://popefrancis.org.ua