Вийшов у світ новий інформаційний випуск Комісії УГКЦ Справедливість і Мир
  • Пон, 19/10/2015 - 19:55

Вийшов у світ новий інформаційний випуск Комісії УГКЦ Справедливість і Мир – Інформаційний Бюлетень. Назвою першого випуску є «Участь у виборах», актуальна та важлива тема для українського суспільства напередодні виборів до місцевих органів влади.

Цікаві думки та зауваження громадських та церковних експертів, документів Церкви, важливі поради та аналітика щодо суспільно-політичного життя у світлі християнського вчення. Бюлетень може стати важливим і корисним інформаційним ресурсом для активних церковних і громадських діячів, небайдужих громадян України.

Перший випуск Інформаційного Бюлетня містить зауваження Компендіуму Соціальної Доктрини Католицької Церкви щодо виборів і участі у них громадян. Про політичну владу та її вибір устами Митрополита Андрея Шептицького, також про Суспільний дороговказ віруючого в час виборів, затверджений Синодом Єпископів УГКЦ, цікаві та важливі думки Блаженнішого Любомира (Гузара) про вибори та суспільно важливі дні, про які варто знати у найближчі місяці можна дізнатися зі сторінок Бюлетня.

Інформаційний Бюлетень Комісії УГКЦ Справедливість і Мир, який буде виходити щоквартально, можна віднайти у зручний спосіб на сайті Комісії: www.iupax-ugcc.org у форматі PDF. Наступною тематикою випуску буде проблема корупції.