Військовослужбовці ЗСУ вимагають не допустити проведення т.з. «Київ-прайду» та «Маршу рівності»
  • Втр, 11/06/2024 - 21:44

Попри заборону проведення масових заходів під час дії воєнного стану, лгбт-угрупування планують зробити гей-парад у Києві. Своїми діями вони можуть спричинити ряд негативних наслідків для України. Це можуть бути конфлікти у суспільстві. Загрозою публічної лгбт-пропаганди також є загострення демографічної кризи та привід для Москви негативно впливати на західні країни щодо допомоги Україні.

Анонс так званого «Маршу рівності», який планують провести 16 червня, спричинив незадоволення серед українців. Багато людей висловились з цього приводу негативно. Серед таких людей багато військовослужбовців. Вони засуджують діяльність лівих пропагандистських організацій та виступають проти проведення так званого «Маршу рівності».

Крістіан Ударов, військовослужбовець ЗСУ
«Чому не у Вовчанську провести цей марш? Ви ж вільні/рівні?! Ніхто з військових не підтримує цей шабаш. Нікому не цікаві девіації психічно хворих виродків. В країні війна, на фронті гинуть. В мирних містах прилітають ракети по цивільній інфраструктурі. Пропаганда волохатих ніг, 30000 тисяч гендерів, та «рівності», не допомагають фронту. Одні зацікавлені перемогою. Інші зацікавленні в просуванні збочень та деградації країни».

Максим Жорін, заступник командира 3-ої ОШБр, майор ЗСУ
«Цього року вирішили таки провести «надзвичайно важливий» для воюючої країни захід – “лгбт-фестиваль” в Києві», – з іронією написав на своєму каналі в телеграм.

Іван Пилипчук з позивним «Залізняк»
«Я був і лишаюся переконаним, що діяльність ЛГБТ в Україні фінансується Москвою. Чому не у Вовчанську? Там з прапором України лише натурали. Повірте мені».

Станіслав Бунятов, позивний “Осман”, доброволець 24 ОШБ “Айдар”
«Краще би так наших полонених підтримували. Доречі, якщо ТЦК добре попрацює на мітингу ЛГБТ, то можна буде зібрати повноштатний батальйон Єдинорога».

Богдан Ходаковський, командир Тактичної Групи «Реванш»
«Військові підрозділи, що погоджуються відкрито брати донати від ЛГБТ-організацій, легалізують та покривають їх злочинну сутність. Командування цих підрозділів має піддатися нещадній критиці, адже ганьбить подвиг солдат, що загинули в їх лавах».

Євген Карась, військовослужбовець ЗСУ
«Консервативні та націоналістичні партії радикально ламають політичну карту Європи. Скоро завершуються скандальні результатами вибори. В Італії це для прикладу партія Джорджиї Мелоні, яка активно підтримує Україну та насміхається з ліво-ліберальної грантової повістки. У випадку перемоги Трампа в США, це повністю міняє ціннісну модель сучасного Заходу. Трампісти на щастя вже теж роблять ряд реверсансів у бік підтримки України. Наші медіа не вилікувати, девʼяносто відсотків наших «ЗМІ» годуються напряму лівацькими фондами. Але застерігаю політоту та хапуг у лгбт-вишиванках. В Україні після закінчення війни теж націоналісти масово прийдуть до влади. Бо поки ви крали, чи проїдали гранти на паради біснуватих, ми воювали. І ми не допустимо, аби нова політична еліта Заходу асоціювала політичний ландшафт України зі зграйкою психічно хворих ґендернутих наркоманів. Депутати та хапуги, учіться риториці про націю, сім’ю та батьківщину. Інакше ми спитаємо не лише за грабіж держави, а й за ваші плісняві наративи».

Денис Нікітін, командир РДК
«Майбутній парад зрадників нації та збоченців у Києві фактично є іспитом для українського суспільства. Якщо він пройде мирно і без проблем, то це означатиме те, що соціум розколений, аполітичний і так і не усвідомив усю загрозу від розкладання та ослаблення, яке несе рух ЛГБТ. На щастя, поки я бачу серйозну мобілізацію в нашому націоналістському середовищі у зв’язку з цим богомерзенним шабашем. Я дуже давно говорю, що політика ЛГБТ є політикою руйнування – сім’ї, суспільства, нації. Чи потрібна Україні така політика зараз, коли на кону стоїть сама Українська державність?! Чи потрібна взагалі здоровій нації згубна виразка ЛГБТ? Відповідь очевидна».

Також варто зазначити, що 57 звернень військовослужбовців передані голові Київської Міської Військової Адміністрації Попку Сергію. В листах військові Серед підписантів бойові офіцери ЗСУ, військовослужбовці, які відправляли ці листи з місць, де проходять бойові дії, а також ветерани. Листи в адміністрацію доставив журналіст Денис Кошельник. Він зазначив, що буде дуже дивно, якщо голова Київської Міської Військової Адміністрації вибере сторону не військових, а представників лгбт.