15 грудня в Україну привезуть Вифлеємське світло миру
  • Срд, 10/12/2014 - 18:01

40 представників Організації Українських Скаутів вирушають у дорогу за Вифлеємським світлом миру, щоб 15 грудня привезти його в Україну і поширити по всій території країни. 

14 грудня скаути Організації Українських Скаутів вже в тринадцятий раз приймуть Вифлеємське світло миру, щоб передати українській громаді.

Розповідають в Організації Українських Скаутів.

15 грудня  скаути привезуть вогонь в Україну, а16 грудня – Вифлеємське світло миру передадуть парафіянам римсько-католицького храму св. Антонія та громаді м. Львова, а також скаутам ОУС інших осередків по Україні, дружнім Скаутським Організаціям, зокрема, скаутам Києва «СПОК».

З 17 грудня «Світло миру» розповсюджуватиметься по осередках Організації Українських Скаутів. Світло миру з рук ОУС потрапить у храми різних конфесій, а також у лікарні, школи, благодійні інституції, сиротинці, бібліотеки та осередки Червоного Хреста.

Цей вогник скаути Австрії привозять з Вифлеєму і розповсюджують по всій Європі. Світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує із заходу на схід, долаючи кордони, єднаючи всіх християн в період Різдва Христового.