Благословення Йорданською водою та коляда у Львівському обласному дитячому психо-неврологічному диспансері
  • Чтв, 29/01/2015 - 13:07

28 січня у Львівському обласному дитячому психо-неврологічному диспансері традиційно відбулось благословення йорданською водою та коляда.
 
Цьогоріч особлива зворушлива хвиля почуттів огорнула всіх присутніх. Весь колектив спільно із дітьми, які тут лікуються молилися у каплиці Святого Миколая за усіх, але першочергово за воїнів, які захищають Україну на Сході держави. Благословення Йорданською водою капеланом о. Дмитром Гриником, щирі коляди та щедрі віншування від гурту красунь-колядниць «Жива», зворушлива соло-коляда у виконанні Алли Петрів та теплі побажання миру і злагоди, спокою, міцного здоров’я та Божої опіки від головного лікаря Ореслави Хомик, - запалили серця добром.

Із сьозами на очах та з щирими словами вдячності звернулась до присутніх мешканка міста Харцизька, що на Донеччині, - тепер логопед диспансеру – Світлана Алонзова. А Віра Федюніна (із м. Донецьк), чудова співачка із колективу «Жива», вітаючи всіх із святом, поділилась творчою задумкою щодо створення пісні, у якій закликає всіх до єднання та миру. Ці мужні жінки з Донбасу знайшла такі слова, що запали всім у душу.

Панувала особлива  атмосфера свята - відчуття  відкритого Неба. За столом накритим білим обрусом, смакуючи кутею, узваром та пампухами, привітання мали можливість висловити усі працівники. Вони перепліталися з радістю Рождества Христового та журбою за долю рідної землі. Здавалося, що Бог почув кожного. Так хочеться, щоб в Україні запанував мир. А він настане. Настане після перемоги. Ми віримо в це. Бо правда на боці України.

Повідомив о. Дмитро Гриник